LIME Easy (tidigare känt som KONTAKT, läs mer om namnbytet här!) är ett program för säljstöd, CRM och kontakthantering. Programmet blir ditt fönster mot all information kring företagets kontakter. Alla får en samlad bild av företagets relationer mot kunder, partners och leverantörer.

LIME Easy har funnits i mer än 15 år och fler än 5 000 svenska företag använder det. Men det finns bättre anledningar än så för att bli en användare!

Nyheterna i LIME Easy 9.3Referenser för LIME Easy

Fyra gigantiska fördelar med LIME Easy

Jämfört med marknadens övriga program finns enligt oss fyra stora fördelar:

1. Användarvänligt! Det är lätt att komma igång med LIME Easy. Ni kan göra en rivstart, och användarna ser snabbt både nyttan och nöjet med CRM.

2. Flexibelt! Med hjälp av Superfält är LIME Easy anpassningsbart på ett superenkelt sätt, vilket drastiskt minskar antalet konsulttimmar.

3. Låg TCO!
Licenskostnaden är billigare än en korv med bröd, och konsulttimmarna är få. LIME Easy har så låg Total Cost of Ownership (läs: är så billigt) att till och med ekonomichefen blir glad!

4. Beprövat & pålitligt!
Ni är varken det första eller sista företaget som kommer att använda LIME Easy. Våra utvecklare arbetar dessutom oavbrutet med förbättring och förenkling – allt i användarvänlighetens tecken.