LIME Pro är ett klient – server program som kan vara allt från ett standard CRM-system till fullskaligt XRM-system. Med sin flexibilitet ser vi tillsammans till att ni får en 360 graders bild på era kunder.

Fyra gigantiska fördelar med LIME Pro

Jämfört med marknadens övriga CRM-system finns fyra stora fördelar med att välja LIME Pro:

1. Flexibelt! Systemet används oftast för säljstöd, kundvård och ärendehantering, men även för bokning av världsartister eller för att hålla koll på klottret i Stockholms tunnelbana. Standard eller anpassat, vi gör LIME Pro till exakt det ni behöver. När era behov förändras, förändas och växer LIME Pro med er.

2. Användarvänligt! Krångliga system samlar damm – enkla system används! Därför är LIME Pro byggt efter vår ledstjärna Visual Business där fokus ligger på användarvänlighet för användaren.

3. Prisvärt! Oavsett om din lösning är enkel eller komplex så levereras LIME Pro alltid till ett konkurrenskraftigt pris. Dessutom får du inte bara ett system, utan hela Lundalogik på köpet: ett helt gäng nya vänner, en väldig massa kunskap och hundratals år av CRM- och kundvårdserfarenhet.

4. Integrera mera! LIME Pro är flerspråkigt, smart och pratar gärna med tredjeparter. Det gör LIME Pro till navet i din organisation, och användarna behöver bara jobba i ett enda program.