På Lundalogik brinner vi för CRM (Customer Relationship Management). Tillsammans har vi över 400 års samlad erfarenhet av att hjälpa företag från hela Norden att bli bättre på kundvård och att sälja mer till fler.

CRM?

Du är igång på 30 sekunder!Vi kan CRM!

CRM kan kort och gott översättas till ”kundvård”. Vi tycker att CRM som begrepp bäst beskrivs som ett sätt att…

  • skapa nya kundrelationer
  • behålla befintliga kundrelationer
  • fördjupa kundrelationer

Arbetet med CRM berör både prospekts och befintliga kunder och får dem att känna sig uppmärksammade och viktiga. Det handlar helt enkelt om att behandla dina kunder så som du själv skulle vilja bli behandlad. Lätt som en plätt? Nåja. Det underlättar att ha ett klyftigt CRM-system till sin hjälp.

Ett bra CRM-system är den enklaste vägen till goda relationer

Om du använder ditt CRM-system på rätt sätt hjälper det dig inte bara att skapa och behålla kunder. Du får också all information samlad på en och samma plats. Inga informationsöar – istället har alla kollegor full koll på allt som rör alla era kontakter. Om någon t.ex. slutar behöver du inte oroa dig för att ni blir av med viktig information bara för att han eller hon lämnar er.

Våra system hjälper dig, på riktigt

Det är varje företags stora dröm. Ändå är det få förunnat att ha mängder med kunder som missionerar för dem, för dess tjänster eller produkter. Trots avancerad produktutveckling, duktiga säljare och ett gigantiskt reklamkonto går det inte alltid vägen. Varför?

På Lundalogik har vi över 5 000 kundinstallationer bakom oss och siffran ökar dag för dag. Med vår kunskap och hjälp kan du undvika tidsödande och pengaflödande fällor. Vi hjälper dig göra insatser som – faktiskt – bär frukt istället för att blint satsa ännu mer pengar på marknadsföring eller produktutveckling.

Dyrt och svårt?

Dyrt? Närå. Hela poängen med CRM är ju att det ska löna sig! Testa och räkna lite på egen hand med hjälp av ROI-lätten, vår egen ROI-kalkyl.

Svårt? Verkligen inte. Användarvänlighet är vår främsta paroll och våra system är enkla, visuella och intuitiva. Läs mer om vårt populära CRM-system LIME Easy och testa programmet genom att ladda hem gratis en demo. Är du mer nyfiken på det galet flexibla och lite större LIME Pro kan du läsa mer här, eller varför inte slå oss en signal på 046-270 48 00? Vi berättar gärna mer.

Vill du veta mer om begreppet CRM?

Som de passionerade eldsjälar vi är har vi byggt en helt sajt kring CRM med olika tips och trix och blogg. Surfa in på www.AlltomCRM.se och hör gärna av dig om du har några frågor.