En roll att växa i

Vår företagskultur är vida känd, och det är vi stolta över. Vi har obligatorisk trefika, gör roliga resor, inspireras av varandra, och vi letar alltid efter härliga och passionerade talanger till våra utvecklings-, konstult- och säljteam. Se om du hittar något som passar dig nedan, eller ansök till vårt traineeprogram.

pavel med skylt

Kickstarta din karriär som Trainee

Med en bas i vårt utbildningsprogram Nordic Trainee Program, tillsammans med utmanande projekt, garanterar vi dig en brant utvecklingskurva. Du får en senior lundalogiker som mentor som kan ge dig vägledning och stöd under hela programmet. En genial start på din karriär helt enkelt!

bild på utvecklare

Utvecklare

Du lär dig inte bara allt om våra system utan får också bygga dem! Som utvecklare får du lära dig allt du borde ha lärt dig i skolan om testdriven utveckling, hållbar kod och continuous integration.

Säljare

Att vara säljare på Lundalogik är en spännande kombination av processutveckling och komplex försäljning. Vi lär dig allt du behöver om produkter, säljteknik, försäljningsprocess och förhandlingsteknik.

Applikationskonsulter

Du kommer bli en hejare på att koda, om du inte redan har stenkoll så får du det på både SQL och Visual Studio. Jobba med allt från integrationer mot andra system till coola guider som förenklar vardagen för kunderna.

bild på lime go utvecklare

Projektledare

Med stort fokus på processer utbildar du våra kunder i våra CRM-system och följer dem sedan i deras kundvårdsresa. Arbeta med implementation och projektledning, både vad gäller system och verksamhet.

Läs mer om Traineeprogrammet

En arbetsplats att längta till

Vi tror inte att en arbetsplats bara är ett kontor dit man går för att utföra ett arbete. Vi tycker att det ska vara mycket mer än så.

vidareutbildning

  Vidareutveckling

Utveckling, sälj, implementering, utbildning, support… Vi gör allt in house! Det betyder att vi jobbar gränsöverskridande – att du kan vara med och påverka helheten. Framförallt betyder det att du jobbar mitt i en kunskapsbank. Lär dig allt du inte visste att du ville kunna!

gottiga perks

 Gottiga perks

Trefika med utvecklare; åk på bonusresa med marknadsfolk; kör ett lunchträningspass med vice VD:n eller jobba på tåget till Stockholm inför långhelgen du flexat ut. Vårt mål är att du aldrig ska behöva ha måndagsångest och det enda vi tar på blodigt allvar är våra kunder.

raket

 Karriär

Vi är ett kraftigt växande företag och med det öppnas det hela tiden upp för nya möjligheter. Vi tror på dig! Det viktigaste för oss är inte att du är 40+ och bär kostym, utan att du är bra på det du gör. Är du projektledare, chefsmaterial eller rekryteringsproffs så är du!

Platt organisation

Vi anställer bara folk som är lika bra eller bättre än oss själva. Därför vore det idiotiskt att inte ge alla möjlighet att ta plats och påverka. Kommer du på en bra idé – spill the beans på trefikan med chefen! Det kanske blir vårt nästa genidrag och du vår projektledare.

Vill du bli en Lundalogiker?

Vi är alltid intresserade av att träffa drivna och engagerade människor med ett starkt intresse för teknik. Om det låter som dig är det fritt fram att skicka in en spontanansökan – annars är detta de tjänster som vi erbjuder just nu…

Vi söker en ny Jennie – en passionerad marknadschef!

Vår marknadschef Jennie går vidare till nya äventyr och nu söker vi hennes efterträdare - Jennie 2.0! Som du förstår så är det en stor kostym att fylla, men vi är övertygade om att det inte är omöjligt. Efter att ha jobbat med Jennie i ett par år vet vi att personligheten är det kanske allra viktigaste i denna roll. Därför tror vi att du är en utåtriktad, engagerande och passionerad person som förstår vikten av, och gärna fightas för, en stark företagskultur.

Konsultchef – Göteborg

Vi söker dig som vill vara med och utveckla och leda Nordens vassaste CRM-konsulter ifrån Göteborg! Inom 3 år ska vi vara topp 3 på CRM i hela Norden och det stannar säkerligen inte där heller. För att lyckas behöver vi förstärkning i vår konsultledning och hoppas att just du är den konsultchef vi söker och som fortsätter denna resa med oss.

Utvecklingschef

Vi brinner för att leverera grym programvara för CRM. Att hjälpa våra kunder och användare att vårda och attrahera sina kunder är en passion för oss. Under flera år har våra produkter och medarbetare uppskattats av tiotusentals nordiska användare men vi tänker inte nöja oss med det… Tvärtom!

Load More Posts

En glimt av vår vardag

Våra medarbetare är inte bara flitiga på jobbet, men även i sociala medier. Är du intresserad av att veta hur vardagen på Lundalogik ser ut, spana in oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn.

Vill du bli ännu mer personlig kan du alltid spana in våra (dina framtida kollegor?) texter – kanske t.o.m. fundera på hur din skulle se ut.

Get personal