CRM ska vara enkelt & effektivt. Detta får du alltid hos oss!

Oavsett vilket av våra tre CRM-system du väljer får du alltid smarta funktioner som effektiviserar din vardag. Detta får du alltid i våra CRM-system:

kunddata

Koll på kunden

Företag, kontaktperson, de där extra viktiga ingångarna, kontaktuppgifter till alla, info om när och hur ni träffades sist. Och mycket mer samlat på ett enda ställe.

Koll på affärer

Vilka affärer har ni på G? Når ni budget? Vilka affärer behöver uppmärksamhet? För ännu bättre koll kopplar vi såklart ihop oss med ditt ekonomisystem så du kan se allt om kunden och vad de köpt på ett ställe.

Koll på dig

När det mycket och du är lite snurrig är det skönt med lite stöttning. Då hjälper CRM-systemet dig med påminnelser, anteckningar och samlar dessutom mail, dokument, offerter och annat “bra att ha” på samma ställe.

Våra produkter

Marknadsledande CRM-system från 250 kr/mån

lime easy logo

CRM made easy

Enkelt men komplett CRM-system som är användarvänligt och prisvärt! Samlar sälj, projekt, dokument, mail, påminnelser m.m. på ett ställe.

250kr/mån

Läs mer om Lime Easy >

Testa Gratis
limegologo

Simply clever sales

Ett verktyg byggt av säljare, för säljare, med kontaktuppgifter till alla Sveriges företag & beslutsfattare. Tänk dig vilken effektiv prospektering!

329kr/mån

Läs mer om Lime Go  

Testa Gratis
lime CRM logo

Tailored CRM

CRM anpassat efter dig – inte tvärtom. Välj antingen våra smarta branschlösningar eller låt påhittigheten flöda och få det precis som du vill.

fr. 450kr/mån

Läs mer om Lime CRM  

Testa Gratis

Svårt att välja?

Vi tillhandahåller alltid kostnadsfria genomgångar av våra olika CRM-system så att du som kund kan känna dig trygg med ditt val.

Vill du ha hjälp? Ja tack!