Key Account Manager!

Lundalogik lever för att skapa kundmagneter. Följ med på vår framgångsrika tillväxtresa genom att utveckla våra nyckelkunder!

Vad kommer du att göra?

Som Key Account Manager (KAM) ansvarar du för att driva en långsiktig och lönsam relation med ett antal av våra nyckelkunder, de flesta inom en eller två industrivertikaler. För att lyckas med detta krävs att du arbetar mycket nära kunderna för att säkerställa att de får maximalt värde av sin CRM-investering.

Samtliga KAM har även ett ansvar att ta in nya kunder, företrädesvis inom samma vertikaler som befintliga, där vi blivit branschexperter efter flera hundra lyckade CRM-implementeringar.

Lundalogiks CRM lösningar ligger ofta nära kundernas kärnprocesser och har stor påverkan på deras affär. Som Key Account Manager blir du därför ett bollplank för kunderna inom verksamhetsfrågor såväl som IT och CRM.

Vem är du?

Vi söker dig som är självständig och ambitiös med erfarenhet av att leverera säljresultat. Du bör ha en akademisk examen samt 3-10 års erfarenhet från försäljning av mjukvara. Under de åren har du skaffat dig grym verksamhetsförståelse och vässat din känsla för affärsutveckling.

Erfarenhet av CRM-system och CRM-projekt är såklart ett stort plus, men även erfarenhet av ERP eller andra standardsystem är relevant. Kanske har du i stället jobbat som CRM-konsult ett par år och känner att du vill få utlopp för din inre affärsman (/-kvinna).

Tjänsten är en del av vår säljorganisation, och arbetet innebär resor inom framförallt Sverige, men även arbete från kontoret. Placeringsort är på vårt goa kontor i Stockholm, men även Göteborg eller Lund är intressant. Vi vill att du pratar och skriver svenska flytande och är ganska grym på engelska.

Eller den korta önskelistan:

  • Jobbat med mjukvaruförsäljning 3-10 år efter din examen från universitet/högskola.
  • Bevisat att du kan bygga långsiktiga kundrelationer och levererat goda resultat.
  • Går igång på att ha hand om hela säljprocessen – från första samtal till en lång affärsrelation, för både nya och befintliga kunder.

Hur är Lundalogik som arbetsplats?

Vi har samlat ett par länkar som kan hjälpa dig förstå vad som är så magiskt:

Vi är idag 50 grymma säljare med sikte på att bli 65 under 2017 och totalt 200 passionerade och engagerade medarbetare med kontor i Lund (HK), Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi hjälps alla åt och det är allas ansvar att driva det här företaget. Det är en av anledningarna till att det går så bra för oss och att vi trivs så bra!

Frågor?

Maila en av våra grymmaste KAM:are – Lasse Bergström på lasse.bergstrom@lundalogik.se

Sök bums!

Vi är måna om att få träffa dig så snart som möjligt och håller intervjuer löpande. Skicka in din ansökan genom vår ansökningsportal  »

By | 2018-01-03T14:47:40+00:00 20 december, 2017|Rekrytering|

About the Author:

Björn Johansson
Fd. rödhårig, nu mera tunnhårig smålänning med stor passion för både matlagning och telemarksåkning. Är alltid glad och provocerar ibland en del genom att hävda att han aldrig har haft en dålig dag. Hjälper gärna kollegorna att prioritera trefikan ännu högre!