Experter på CRM och säljstöd. Och trefika.

Ring oss gärna! 046-270 48 00

Vi är Nordiska CRM-experter. Här hittar du allt om oss!
Vi är Nordiska CRM-experter. Här hittar du allt om oss!

Nordiska CRM-experter

Med drygt 165 medarbetare är vi en av Nordens största CRM-leverantörer. Vi har 6 kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Finns vi inte nära dig åker vi dit. Rekordet för en av våra säljare är 162 mil i bil på 2 dagar. Så värt!

25 års erfarenhet

Vi har hjälpt mer än 5500 företag att nå bättre resultat med användarvänliga CRM-lösningar. 25 år har företaget funnits, och vi är löjligt stolta över all kunskap som vi delar med oss av till våra kunder.

Obligatorisk trefika

För oss är det viktigt att ha kul på jobbet, att blanda allvar med skoj. Vi brukar säga att det enda vi tar på allvar är våra kunder. Vår företagskultur är vida känd, och det är vi stolta över. Vi har obligatorisk trefika, gör roliga resor och inspireras av varandra – och vårt engagemang smittar även av sig på våra kunder.

Totallösning

Vi är en one stop shop för CRM. Vi utvecklar, säljer, inför och supportar allting själva och hjälper dig genom hela ditt CRM-projekt.

Flexibilitet

Tack vare att vi har all kompetens i huset är vi snabbrörliga och flexibla gentemot våra kunder. Utmana oss gärna!

Engagemang

Vi brinner verkligen för CRM och vet att en bra leverantör förbättrar individers vardag och företagens resultat. Det gör oss stolta!

Lär känna alla lundalogiska CRM-experter

Want to get personal? Spana in texterna om oss själva. Hur skulle din se ut?

Lär känna oss

Vår historia

Lundalogiks historia

Klicka på bilden och se hela vår historia!

Det går bra nu…

Omsättning Lundalogik

Lundalogik är helt självfinansierat utan något riskkapital och som du ser har det alltid gått rätt bra. Sedan 2014 ägs vi delvis av vår ledningsgrupp, delvis av det mjukvaruälskande investmentbolaget Monterro.

Våra kontor

Lund

St Lars väg 46
046-270 48 00

Göteborg

Första Långgatan 4
031-712 44 00

Stockholm

Anderstorpsvägen 10
08-562 77 600

Helsingfors

Annankatu 27
+358 753 252 960

Köpenhamn

 Købmagergade 67
+45 89 88 70 80

Oslo

Inkognitogata 33
+47 21 61 17 10

Såklart vill du jobba på Lundalogik!

Varför? Jo, för att…

Allt från att utveckla produkterna vi säljer till att säkerställa att de fungerar bra hos våra kunder. Själva tycker vi att det är just detta som är så otroligt givande — att få vara med om att förbättra och underlätta vardagen för våra tiotusentals användare!
Vi är övertygade om att detta är en av Lundalogiks framgångsfaktorer. Vi jobbar stenhårt men blandar det med till exempel obligatorisk trefika, discoluncher och ett och annat tour-de-chambre-partaj!
Alla som jobbar här har hjärtat på arbetsplatsen och hade kunnat vara entreprenörer hela bunten. Om du själv är likadan kan du få göra hur mycket roliga (och viktiga) saker som helst som verkligen gör skillnad. Både för oss och för våra kunder!
Vi kan lova dig att trots att vi blivit ett ganska stort företag kommer du aldrig försvinna i mängden. Oavsett om du jobbar hos oss i Lund, Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors eller Köpenhamn kommer alla dina kollegor att veta vad du heter och krama dig i korridoren!
Lite annat smått och gott:

  • obegränsad tillgång till frukt, läskeblask och koffeinhaltiga drycker
  • frukostbuffé på måndagar
  • ett väl tilltaget friskvårdsbidrag
  • flextid och (för de flesta) möjlighet att arbeta på distans då och då
  • förmånlig tjänstepension
En Lundalogiker har glimten i ögat och tycker naturligtvis att arbetsplatsen är en av de roligaste platserna i världen, vad annars. Självklart är en Lundalogiker också begåvad, engagerad och icke-rökare, men även en lagspelare som vet att bra passningar till kollegorna är en av de saker som driver en framgångsrik organisation. Och ja… oerhört ödmjuk förstås!
Sök Lundalogik Nordic Trainee Program nu!

Nordic Trainee Program

Med vårt Nordic Trainee Program lovar vi dig en unik möjlighet att kickstarta din karriär. Med en bas i ett gediget utbildningsprogram, tillsammans med utmanande projekt garanterar en brant utvecklingskurva. Du får en senior lundalogiker som mentor som kan ge dig vägledning och stöd under hela programmet. En genial start på din karriär helt enkelt!

Läs om traineeprogrammet här

Är du av absolut världsklass?
Tveka inte att söka någon av våra andra lediga tjänster!

Junior Software Developer

Relativt nybakad men kunskapstörstande utvecklare som vill skriva finkod tillsammans med likasinnade, mer rutinerade kollegor sökes. Vi kan lova att du kommer hamna i ett team där vi prioriterar teamwork, ett gott hantverk och att ha kul på jobbet före allt annat!

Dansktalande First Line Support

Nu söker vi en ny supportstjärna som har både danska och svenska med sig i språkbagaget. Som medarbetare på vår First Line jobbar du framför allt med kundsupport i form av användarfrågor men även mer tekniska frågor, felsökning och utredningar kring våra egna programvaror.

Sales Acceleration Program

Drivs du av och vill lära dig mer om affärsutveckling och försäljning? Just nu söker Adsensus och Lundalogik drivna studenter till deras Sales Acceleration Program. Ett perfekt extrajobb på två expansiva bolag för dig som kommit en bit på dina studier.

Senior Web developer

Var med ifrån början! Vill du vara med från början och utveckla en vacker och flexibel webbapplikation i ett framgångsrikt produktbolag där just din insats kan göra stor skillnad? Är du en person som programmerar [...]

Application Consultant Trainee

Som Application Consultant Trainee kommer du bli en hejare på att koda, om du inte redan har stenkoll så får du det på både SQL och Visual Studio. Du kommer jobba med allt från integrationer mot andra system till coola guider som förenklar vardagen för våra kunder. Vi räknar med att du är kreativ och har programmeringskills, men du lär dig mycket på vägen.

Project Manager Trainee

Som Project Manager Trainee arbetar du med CRM-implementation och projektledning, både vad gäller system och verksamhet. Du får en spännande blandning mellan människa och IT, där du både blir teknikproffs och verksamhetsutvecklare!

Nordic Sales Trainee

Som Sales Trainee kommer du arbeta som affärsutvecklare och, med hjälp av våra CRM-system, hjälper du våra kunder att förbättra sin verksamhet och tjäna mer pengar. Att vara säljare på Lundalogik är en spännande kombination av processutveckling och komplex försäljning!

Sökes: En projektledare och reskamrat

Kul att du vill läsa min annons! Jag heter Martin Modéer och är konsultchef på Lundalogik. Här har jag jobbat i 10 år och jag trivs galet bra. Varför berättar jag detta? Jo, för att jag hoppas att du är vår nästa stjärna som vill dela de kommande tio åren och Lundalogiks spännande resa med mig.

Growth hacker/Digital marketer till Danmark

Om mindre än tre år så är vi topp tre på CRM-marknaden i Danmark. Faktum är att vi är ganska övertygade om att vi kommer att vara marknadsledare, men vi försöker att vara lite ödmjuka. [...]

Lead Software Developer

We’re looking for the right person to lead development of our Windows client and to make sure it is up to date with all new features in our continuously improving platform. You will be working in a fast paced environment where teamwork, delivering quality software and having a great time at work are the highest priority.

Konsultgruppchef till Stockholmskontoret!

Vi växer så det knakar. Det har vi gjort i många år och vi planerar att fortsätta så i många år framöver. Vi ser fram emot dina nya ögon och idéer så att vi tillsammans kan fortsätta växa Nordens troligtvis största CRM-team. Du kommer att vara en del av vår nordiska konsultledning som idag består av 7 konsultchefer.

Utvecklingschef

Vi brinner för att leverera grym programvara för CRM. Att hjälpa våra kunder och användare att vårda och attrahera sina kunder är en passion för oss. Under flera år har våra produkter och medarbetare uppskattats av tiotusentals nordiska användare men vi tänker inte nöja oss med det… Tvärtom!

Student?

Är i slutet av dina högskolestudier, gillar trefika och är av absolut världsklass? Då borde du knyta kontakt med oss redan nu! Signa upp för våra studentutskick. Vi hojtar när vi har något skoj på gång i en studentstad nära dig.

Anmäl dig här

Psst! Har du redan gått igenom vår speeddate och ska göra case? Klicka här »

Lundalogik vinnare av Competensum
Lundalogik - en av Sveriges Topp 100 mest spännande arbetsgivare

Press & media

Lundalogik blir Lime by Lundalogik

Lund 1 juni: Lundalogik förändrar sin varumärkesstrategi och blir Lime by Lundalogik. Ett nytt varumärke, ny logotyp och helt ny grafisk profil ska hjälpa företaget expandera internationellt.

Happy Tablets – Projektet som vill ge 100 barn en egen läsplatta på 100 dagar.

Det ideella initiativet Happy Tablets ska motverka den digitala segregationen bland barn och unga i Malmö. Målsättningen är att samla in 100 surfplattor på 100 dagar.

TILL PRESSRUMMET
”Lundalogiks support är toppen!
De är snabba, kunniga, trevliga och återkopplar som utlovat.”
Katrin Rosenblom, TM Progress AB
”Ni ställer alltid upp på ett väldigt trevligt, flexibelt och professionellt sätt när man behöver hjälp med Lime. Ni underlättar vårt arbete otroligt mycket och vi får tid att ägna oss åt det vi är bäst på.”
Philip Scholtzé, Sensus Presentreklam AB
”Programmet är helt suveränt. Det finns så mycket man kan göra. Det är logiskt och snyggt också. All kontakt med anställda på Lundalogik har alltid varit mycket positiv. De är välutbildade, trevliga och jag har fått service/svar snabbt.”
”Det är få om ens någon leverantör jag känt ett sådant förtroende för, och som arbetar så gediget som ni gör. Och jag menar verkligen varje ord, det är inte för att jag ”måste” säga så.”
Jan Johansson, Väderstad-Verken AB
”Underlovar och överlevererar
– det värdesätter jag!”

Våra partners

Events

Webbinarium Lime Go: Integrera med MailChimp

Varannan vecka
kl. 8:30-9:00

Det här webbinariet är en fortsättning för dig som börjar få lite mer kött på benen i Lime Go. Jag kommer gå igenom hur du snabbt och smidigt kan skicka te.x nyhetsbrev till dina kunder.

Webbinarium Lime Go: Tips & Trix

Varannan vecka
kl. 8:30-9:00

Att använda Lime Go ska vara lika rutinmässigt som att borsta tänderna på morgonen. Detta webbinarium är till för dig som är nyfiken på hur du kan jobba smartare i Lime Go med hjälp av enkla små knep!

Join us at #EME2016!

Tor-Fre 10-11 november 2016
All day

We're proud partners of both Apsis and their event #EME2016. It's going to be two great days of marketing of the future. See you there!

Vi ses på The Sales Conference i Stockholm 22 nov!

Tisdag 22 november 2016

Att vi älskar sälj vet du redan. Så blir du förvånad över att vi är partners till The Sales Conference - inte vi heller. Ses vi där? Som kompis till Lundalogik får du dessutom 20% rabatt på biljettpriset!

Webbinarium: Industry Experts – Maskin och instrument

Tisdag 29 november 2016
kl. 10.00-10.30

Behöver du ett smart sätt för att ha koll på dina kundrelationer, långa säljprocesser, maskiner/instrument, serviceavtal, garantitider och massa mer? Här är webbinariet för dig som säljer och/eller tillverkar maskiner eller instrument!

Träffa oss på Internet i Fokus

Torsdag 20 oktober 2016

Internet i Fokus är Skånes ledande event inom webb & digital marknadsföring. Här fokuserar man på att att öka kunskap om digital affärsutvecklingen samt skapa en spännande kontaktyta för företag i regionen. Årets tema är "Business by Web".

Webbinarium: Önskepass i Lime CRM

Tisdag 8 november 2016
kl. 10.00-10.30

Ett webinarie man bara kan önska sig! Linnea går igenom och besvarar våra vanligaste frågor - skicka in dina frågor redan nu! Webbinariet är till för dig som har (haft) funderingar kring Lime CRM eller för dig som helt enkelt är nyfiken och vill lära dig ännu mer.

Webbinarium: Lime CRM – Textfilsimport

Tisdag 6 december 2016
kl. 10.00-10.30

Hurra! Äntligen ett webbinarium som bara handlar om textfilsimport i Lime CRM! Har du köpt en lista med prospekts som ska importeras i Lime? Eller har du kanske precis börjat jobba i Lime och hittat en lista som du glömt importera? Då är detta webbinarium perfekt för dig!