Experter på CRM och säljstöd. Och trefika.

Ring oss gärna! 046-270 48 00

Vi är Nordiska CRM-experter. Här hittar du allt om oss!
Vi är Nordiska CRM-experter. Här hittar du allt om oss!

Nordiska CRM-experter

Med drygt 165 medarbetare är vi en av Nordens största CRM-leverantörer. Vi har 6 kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Finns vi inte nära dig åker vi dit. Rekordet för en av våra säljare är 162 mil i bil på 2 dagar. Så värt!

25 års erfarenhet

Vi har hjälpt mer än 5500 företag att nå bättre resultat med användarvänliga CRM-lösningar. 25 år har företaget funnits, och vi är löjligt stolta över all kunskap som vi delar med oss av till våra kunder.

Obligatorisk trefika

För oss är det viktigt att ha kul på jobbet, att blanda allvar med skoj. Vi brukar säga att det enda vi tar på allvar är våra kunder. Vår företagskultur är vida känd, och det är vi stolta över. Vi har obligatorisk trefika, gör roliga resor och inspireras av varandra – och vårt engagemang smittar även av sig på våra kunder.

Totallösning

Vi är en one stop shop för CRM. Vi utvecklar, säljer, inför och supportar allting själva och hjälper dig genom hela ditt CRM-projekt.

Flexibilitet

Tack vare att vi har all kompetens i huset är vi snabbrörliga och flexibla gentemot våra kunder. Utmana oss gärna!

Engagemang

Vi brinner verkligen för CRM och vet att en bra leverantör förbättrar individers vardag och företagens resultat. Det gör oss stolta!

Lär känna alla lundalogiska CRM-experter

Want to get personal? Spana in texterna om oss själva. Hur skulle din se ut?

Lär känna oss

Vår historia

Lundalogiks historia

Klicka på bilden och se hela vår historia!

Det går bra nu…

Omsättning Lundalogik

Lundalogik är helt självfinansierat utan något riskkapital och som du ser har det alltid gått rätt bra. Sedan 2014 ägs vi delvis av vår ledningsgrupp, delvis av det mjukvaruälskande investmentbolaget Monterro.

Våra kontor

Lund

St Lars väg 46
046-270 48 00

Göteborg

Första Långgatan 4
031-712 44 00

Stockholm

Anderstorpsvägen 10
08-562 77 600

Helsingfors

Annankatu 27
+358 753 252 960

Köpenhamn

 Købmagergade 67
+45 89 88 70 80

Oslo

Inkognitogata 33
+47 21 61 17 10

Såklart vill du jobba på Lundalogik!

Varför? Jo, för att…

Allt från att utveckla produkterna vi säljer till att säkerställa att de fungerar bra hos våra kunder. Själva tycker vi att det är just detta som är så otroligt givande — att få vara med om att förbättra och underlätta vardagen för våra tiotusentals användare!
Vi är övertygade om att detta är en av Lundalogiks framgångsfaktorer. Vi jobbar stenhårt men blandar det med till exempel obligatorisk trefika, discoluncher och ett och annat tour-de-chambre-partaj!
Alla som jobbar här har hjärtat på arbetsplatsen och hade kunnat vara entreprenörer hela bunten. Om du själv är likadan kan du få göra hur mycket roliga (och viktiga) saker som helst som verkligen gör skillnad. Både för oss och för våra kunder!
Vi kan lova dig att trots att vi blivit ett ganska stort företag kommer du aldrig försvinna i mängden. Oavsett om du jobbar hos oss i Lund, Stockholm, Göteborg, Oslo, Helsingfors eller Köpenhamn kommer alla dina kollegor att veta vad du heter och krama dig i korridoren!
Lite annat smått och gott:

  • obegränsad tillgång till frukt, läskeblask och koffeinhaltiga drycker
  • frukostbuffé på måndagar
  • ett väl tilltaget friskvårdsbidrag
  • flextid och (för de flesta) möjlighet att arbeta på distans då och då
  • förmånlig tjänstepension
En Lundalogiker har glimten i ögat och tycker naturligtvis att arbetsplatsen är en av de roligaste platserna i världen, vad annars. Självklart är en Lundalogiker också begåvad, engagerad och icke-rökare, men även en lagspelare som vet att bra passningar till kollegorna är en av de saker som driver en framgångsrik organisation. Och ja… oerhört ödmjuk förstås!
Sök Lundalogik Nordic Trainee Program nu!

Nordic Trainee Program

Med vårt Nordic Trainee Program lovar vi dig en unik möjlighet att kickstarta din karriär. Med en bas i ett gediget utbildningsprogram, tillsammans med utmanande projekt garanterar en brant utvecklingskurva. Du får en senior lundalogiker som mentor som kan ge dig vägledning och stöd under hela programmet. En genial start på din karriär helt enkelt!

Läs om traineeprogrammet här

Är du av absolut världsklass?
Tveka inte att söka någon av våra andra lediga tjänster!

Backend Web Developer (.NET)

Kom och arbeta med Lime Go-teamet på Lundalogik! Vi är ett glatt gäng som letar efter ren ny kollega som kan hjälpa oss att förbättra och utveckla vårt underbara CRM, Lime Go. Hos oss kommer du att få skriva kod, vara med på våra berömda Open Space-sessioner, åka iväg på stugdagar och njuta av vår obligatoriska fredagsfika (alla äter kaka).

Sökes: En projektledare och reskamrat

Kul att du vill läsa min annons! Jag heter Martin Modéer och är konsultchef på Lundalogik. Här har jag jobbat i 10 år och jag trivs galet bra. Varför berättar jag detta? Jo, för att jag hoppas att du är vår nästa stjärna som vill dela de kommande tio åren och Lundalogiks spännande resa med mig.

Konsultgruppchef till Stockholmskontoret!

Vi växer så det knakar. Det har vi gjort i många år och vi planerar att fortsätta så i många år framöver. Vi ser fram emot dina nya ögon och idéer så att vi tillsammans kan fortsätta växa Nordens troligtvis största CRM-team. Du kommer att vara en del av vår nordiska konsultledning som idag består av 7 konsultchefer.

Utvecklingschef

Vi brinner för att leverera grym programvara för CRM. Att hjälpa våra kunder och användare att vårda och attrahera sina kunder är en passion för oss. Under flera år har våra produkter och medarbetare uppskattats av tiotusentals nordiska användare men vi tänker inte nöja oss med det… Tvärtom!

Student?

Är i slutet av dina högskolestudier, gillar trefika och är av absolut världsklass? Då borde du knyta kontakt med oss redan nu! Signa upp för våra studentutskick. Vi hojtar när vi har något skoj på gång i en studentstad nära dig.

Anmäl dig här

Psst! Har du redan gått igenom vår speeddate och ska göra case? Klicka här »

Lundalogik vinnare av Competensum
Lundalogik - en av Sveriges Topp 100 mest spännande arbetsgivare

Press & media

Skånska It-bolag ska växa tillsammans

I dag står det klart att två expansiva bolag inom den skånska IT-sektorn, Lundalogik och APSIS, intensifierar sitt partnersamarbete. Samarbetet ska stärka bolagens positioner på den nordiska marknaden inom CRM respektive datadriven digital marknadsföring.

Lundalogik blir Lime by Lundalogik

Lund 1 juni: Lundalogik förändrar sin varumärkesstrategi och blir Lime by Lundalogik. Ett nytt varumärke, ny logotyp och helt ny grafisk profil ska hjälpa företaget expandera internationellt.

TILL PRESSRUMMET
”Lundalogiks support är toppen!
De är snabba, kunniga, trevliga och återkopplar som utlovat.”
Katrin Rosenblom, TM Progress AB
”Ni ställer alltid upp på ett väldigt trevligt, flexibelt och professionellt sätt när man behöver hjälp med Lime. Ni underlättar vårt arbete otroligt mycket och vi får tid att ägna oss åt det vi är bäst på.”
Philip Scholtzé, Sensus Presentreklam AB
”Programmet är helt suveränt. Det finns så mycket man kan göra. Det är logiskt och snyggt också. All kontakt med anställda på Lundalogik har alltid varit mycket positiv. De är välutbildade, trevliga och jag har fått service/svar snabbt.”
”Det är få om ens någon leverantör jag känt ett sådant förtroende för, och som arbetar så gediget som ni gör. Och jag menar verkligen varje ord, det är inte för att jag ”måste” säga så.”
Jan Johansson, Väderstad-Verken AB
”Underlovar och överlevererar
– det värdesätter jag!”

Våra partners

Events

Träffa oss på Kontaktdagarna 2017!

Onsdag 25/1 2017, kl. 10-16

Nyfiken på hur livet som trainee på Lundalogik är? Förra året rekryterade vi över 40 personer, och i år är inget undantag! Så kom och träffa oss på Kontaktdagarna. Kanske är Lundalogik rätt företag för dig i framtiden?

Webbinarium Lime Go: Integrera med MailChimp

Varannan vecka
kl. 8:30-9:00

Det här webbinariet är en fortsättning för dig som börjar få lite mer kött på benen i Lime Go. Jag kommer gå igenom hur du snabbt och smidigt kan skicka te.x nyhetsbrev till dina kunder.

Webbinarium Lime Go: Tips & Trix

Varannan vecka
kl. 8:30-9:00

Att använda Lime Go ska vara lika rutinmässigt som att borsta tänderna på morgonen. Detta webbinarium är till för dig som är nyfiken på hur du kan jobba smartare i Lime Go med hjälp av enkla små knep!