Vad är Nordic Trainee Program?

Kort kan man säga att det är en genial start på din karriär – men om du behöver mer information än så finner du lite matnyttigt nedan.

växt

Vad?

Med vårt Nordic Trainee Program lovar vi dig en unik möjlighet att kickstarta din karriär, och med en bas i ett gediget utbildningsprogram garanteras du en brant utvecklingskurva. Med en lundalogiker som mentor får du dessutom vägledning och stöd genom programmet.

raket

Hur?

Traineeprogrammet kickstartar med fem veckor i Lund (vi fixar boende, såklart). Utbildning och workshops blandas med att hänga på erfarna kollegor ut i verkligheten. Därefter flyttar du hem igen men träffar givetvis traineegänget regelbundet under hela året.

Traineeresan

Säljare, projektledare, konsult eller utvecklare?

Att veta exakt vad man vill bli när man blir stor kan vara klurigt.
Som tur är har vårt traineeprogram många spår att välja på.

bild på utvecklare

Utvecklare

Du lär dig inte bara allt om våra system utan får också bygga dem! Som utvecklare får du lära dig allt du borde ha lärt dig i skolan om testdriven utveckling, hållbar kod och continuous integration.

Säljare

Att vara säljare på Lundalogik är en spännande kombination av processutveckling och komplex försäljning. Vi lär dig allt du behöver om produkter, säljteknik, försäljningsprocess och förhandlingsteknik.

Applikationskonsulter

Du kommer bli en hejare på att koda, om du inte redan har stenkoll så får du det på både SQL och Visual Studio. Jobba med allt från integrationer mot andra system till coola guider som förenklar vardagen för kunderna.

bild på lime go utvecklare

Projektledare

Med stort fokus på processer utbildar du våra kunder i våra CRM-system och följer dem sedan i deras kundvårdsresa. Arbeta med implementation och projektledning, både vad gäller system och verksamhet.

Låt de som redan testat traineeprogrammet berätta själva. Kanske får du en bättre bild över vilken roll som passar dig?

Johanna – vår säljexpert

Trainee Lundalogik

En dag som säljare »

Filip – projektledare

Vardagen som projektledare »

Sofie – applikationskonsult

Livet som applikationskonsult »

Hanna – utvecklare

Hanna - utvecklartrainee

Livet som utvecklartrainee »

Vår rekryteringsprocess

Då vi har en företagskultur som vi både är kända och stolta över så är vår rekryteringsprocess lite som vi – speciell. Rekryteringen för oss är ömsesidig – du ska lista ut om vi är just din framtida arbetsgivare och vi ska klura ut om du är nästa Lundalogiker.

Såklart börjar vi med att kika på ditt CV. Om du verkar vara en reko person, med rätt kompetens kallas du på speeddate. Ett rekryteringssätt som ger oss möjlighet att träffa massor med härliga människor och personligheter. Därefter är det dags för case och djupintervjuer. De baseras på vilken roll du söker till och ger oss båda en bild om det är helt rätt för dig.

Genom hela processen kommer du få träffa många Lundalogiker. På så vis kan du bilda dig en uppfattning om detta är rätt företag och dina framtida kollegor, så att du vet vad du ska svara den dagen vi erbjuder dig en anställning. Skicka in din ansökan asap. Vi anställer så fort vi hittar vår nästa Lundalogiker!

Sista ansökningsdag är 22 oktober, programmet startar 15 januari 2018!

Vår rekryteringsprocess till traineeprogrammet

Sista ansökningsdag är 22 oktober, programmet startar 15 januari 2018!

Sök traineeprogrammet nu!