Trainee på Lundalogik – så här gött är det!

Nordic Trainee Program

Vill du jobba med intressanta produkter och sjukt smarta kollegor? Om vi dessutom erbjuder hög trivselfaktor, innovation och menar att det enda vi tar på allvar är våra kunder – är du fortfarande intresserad? Toppen!

SÖK TRAINEEPROGRAMMET DIREKT!

Vad är Nordic Trainee Program?

Med vårt Nordic Trainee Program lovar vi dig en unik möjlighet att kickstarta din karriär. Med en bas i ett gediget utbildningsprogram, tillsammans med utmanande projekt garanteras du en brant utvecklingskurva. Du får en senior lundalogiker som mentor som kan ge dig vägledning och stöd under hela programmet. En genial start på din karriär helt enkelt!

Traineeprogrammet kickstartar i januari 2017 i både Lund och Stockholm (vi fixar boende, såklart). Utbildning och workshops blandas med att hänga på erfarna kollegor ut i verkligheten. Därefter flyttar du hem igen men träffar givetvis traineegänget regelbundet hela året.

Traineeresan
Är det dig vi letar efter till vårt traineeprogram?

Vi söker dig som har…

 • Ett starkt business-tänk
 • Intresse av teknik och IT
 • Något som gör att folk i din omgivning alltid litar på dig
 • En drivkraft, är smart och får saker gjorda
 • En hel del emot att förlora
 • En önskan om att få jobba och lära från de bästa
 • Högt EQ och lider gärna inte av scenskräck
 • Körkort
 • Glimten i ögat, och trots allt ovan är ganska ödmjuk också 😉
Sök nu!

Är du säljare, projektledare, applikationsexpert eller utvecklare?

Att veta exakt vad man vill bli när man blir stor kan vara klurigt. Som tur är har vårt traineeprogram många spår att välja på. Om du inte redan från start vet exakt vilken roll som passar dig, så kan vi såklart guida dig i rätt riktning. Faktum är att vi har flera stycken som började som konsulter och nu är våra vassaste säljare. Och då var det kul för oss som rekryterade att säga ”Vad var det vi sa?”.

Med start i januari 2017 söker vi applikationskonsulter till Stockholm, projektledare till Lund och Stockholm, säljare till Lund, Oslo och Stockholm samt utvecklare till Lund.

Säljexpert

Du arbetar som affärsutvecklare och, med hjälp av våra CRM-system, hjälper du våra kunder att tjäna mer pengar. Såklart ger vi dig all utbildning du behöver: produkter, säljteknik, försäljningsprocessen, och förhandlingsteknik. Att vara säljare på Lundalogik är en spännande kombination av processutveckling och komplex försäljning!

Projektledare

Du arbetar med CRM-implementation och projektledning, både vad gäller system och verksamhet. Att arbeta med helt nya kunder är lika viktigt som att ge kärlek till våra befintliga kunder. Det skapar kundvård i världsklass. Med stort fokus på processer utbildar du våra kunder i våra CRM-system och följer dem sedan i deras kundvårdsresa. Du får en mer teknisk utbildning i våra produkter, så ett teknikintresse räknar vi med.

Applikationskonsult

Du kommer bli en hejare på att koda, om du inte redan har stenkoll så får du det på både SQL och Visual Studio. Du kommer jobba med kundanpassningar av olika slag – allt från integrationer mot andra system till coola guider som förenklar vardagen för kunderna. Vi räknar med att du är kreativ och har programmeringskills, men du lär dig mycket på vägen.  Och det handlar inte bara om kodning. Egentligen är det snarare en 50/50 fördelning mellan programmering och teknisk projektledning.

Utvecklare

Du lär dig inte bara allt om våra system utan får också bygga dem! Som utvecklare får du lära dig allt du borde ha lärt dig i skolan om testdriven utveckling, hållbar kod, continuous integration och mycket annat spännande. Och inte nog med det – du får vara en del av det göttigaste utvecklarteamet i Norden.

Låt de som redan testat traineeprogrammet berätta själva. Kanske får du en bättre bild över vilken roll som passar dig?

Johanna – vår säljexpert

Trainee Lundalogik

En dag som säljare »

Rafad – projektledare

Trainee Lundalogik Projektledare

Vardagen som projektledare »

Joacim – applikationskonsult

Trainee Lundalogik

Livet som applikationskonsult »

Martin – utvecklingschef

Trainee utvecklare Lundalogik

Sveriges första utvecklartraineer »

Varför Lundalogik?

På Lundalogik älskar vi CRM och kundvård! I 25 år har vi hjälpt företag nå bättre resultat med användarvänliga CRM-lösningar som vi själva utvecklar, säljer och supportar. Trots att vi gärna skryter om att vi haft en tillväxt på 20% per år sen millennieskiftet är vi ganska ödmjuka. Letar du efter ett företag där innovation, kundvård och trefika står högt i kurs? Där glimten i ögat är din viktigaste egenskap? Då är du varmt välkommen till Lundalogik!

Idag är vi över 180 kollegor och Nordens ledande CRM-leverantör med kontor i Lund, Göteborg, Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn.

Vi garanterar ett jobb du inte blir trött på

Här kommer du att:

 • Ha mycket eget ansvar, roliga resor och flexibilitet.
 • Bli expert på hur man effektiviserar företag och gör dem mer lönsamma.
 • Ha möjlighet att göra skillnad, på riktigt. Vi älskar dina idéer och har korta beslutsvägar.
 • Jobba med sjukt smarta och engagerade kollegor på ett företag där innovation och trefika står högt i kurs.
 • Arbeta med kunder i alla tänkbara branscher och storlekar, varje dag.
Läs mer om Lundalogik

Vår rekryteringsprocess

Då vi har en företagskultur som vi både är kända och stolta över så är vår rekryteringsprocess lite som vi – speciell. Rekryteringen för oss är ömsesidig – du ska lista ut om vi är just din framtida arbetsgivare och vi ska klura ut om du är nästa Lundalogiker.

Såklart börjar vi med att kika på ditt CV. Om du verkar vara en reko person, med rätt kompetens kallas du på speeddate. Ett rekryteringssätt som ger oss möjlighet att träffa massor med härliga människor och personligheter. Därefter är det dags för case och djupintervjuer. De baseras på vilken roll du söker till och ger oss båda en bild om det är helt rätt för dig.

Genom hela processen kommer du få träffa många Lundalogiker. På så vis kan du bilda dig en uppfattning om detta är rätt företag och dina framtida kollegor, så att du vet vad du ska svara den dagen vi erbjuder dig en anställning. Skicka in din ansökan asap. Vi anställer så fort vi hittar vår nästa Lundalogiker!

Just nu letar vi traineer med start i januari 2017. Ansökningsperioden för start i augusti 2017 öppnar den 1 december 2016.

Vår rekryteringsprocess till traineeprogrammet
Förvalta dina kunder

”Genom kompetens och känsla för kultur har Lundalogik byggt en vinnande organisation som idag är marknadsledare. Lundalogik är ett föredöme med sitt kompetensbaserade arbetssätt, där man ständigt testar nya grepp för att hitta och utveckla rätt kompetens.

Kulturen genomsyras av tron på att det är människorna som är framgångsfaktorn, att alla med driv och engagemang kan utvecklas. Hos Lundalogik ser man en potentiell stjärna i varje medarbetare och med betoning på laget ger man medarbetarna ansvar för Lundalogiks utveckling. Resultatet av Lundalogiks långsiktiga kompetensarbete är en verksamhet som präglas av ständig tillväxt och stark lönsamhet.”

Motivering Competensumpriset 2015

Frågor & svar

För oss är det viktigaste vem du är. De flesta av våra traineer har någon typ av högre utbildning och kommer direkt från skolan, men en del har några års kvalificerad arbetslivserfarenhet.
Självklart! Dock vill vi träffa dig då vi verkligen vill lära känna dig, så för att komma vidare i rekryteringsprocessen måste du ha möjlighet att besöka något av våra kontor för intervjuer. Kanske bjuds det på trefika?
Du startar med sex månaders visstidsanställning på heltid som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Kvalificering har vi gjort innan du startar.
Yesbox! Du behöver vara flytande i det språk som talas på ditt hemmakontor. Självklart räknar vi med att du också tycker att engelska är roligt.
Vi är ett bolag i stark tillväxt. Det betyder att du har stora möjligheter att växa med oss. Vi skapar detta bolag tillsammans!
Som trainee hos oss är det viktigaste din personliga utveckling. Det betyder att kraven på dig är ganska låga i början, men att dina utmaningar kommer att vara stora. I övrigt är du en lika viktig del av gänget som alla andra!
Vår inställning är ”om vi hittar en stjärna så anställer vi”. Med det sagt har vi aldrig haft problemet att vi hittar för många. Vi växer så det knakar och behöver anställa runt 35 personer 2016 (varav 25 till traineeprogrammet). Så sök, för tusan. Vi väntar på din ansökan!
Vi kör igång den 1 augusti 2016 med fem veckors utbildning i Lund.
”Vårt Nordic Trainee Program erbjuder unga talanger en brant utvecklingskurva i kombination med stort ansvar direkt från start. För oss är traineeprogrammet en av våra strategiskt viktigaste processer. För att kunna fortsätta den starka tillväxt vi har och etablera oss som marknadsledande, inte bara i Sverige utan i hela Norden, måste vi bygga en organisation för framtiden. Som trainee kommer du få en unik start i din karriär. Vi behöver dig som vågar tänka nytt, som både gillar utmaningar och har ett stort engagemang.”
Erik Syrén, VD på Lundalogik

Vad väntar du på?

Ansök direkt! Just nu letar vi traineer med start i januari 2017. Ansökningsperioden för start i augusti 2017 öppnar den 1 december 2016.

Sök traineeprogrammet nu!